Jack Daniels BBQ Saus

Ingredienten

  • 1 kleine ui
  • 4 tenen knoflook
  • 1/2 cup whiskey [Jack Daniels]
  • 2 cups ketchup
  • 1/4 cup azijn┬á
  • 2 eetlepels tomaten pasta
  • 1/4 cup worcestershire saus
  • 1/3 cup bruine basterd suiker
  • 2 eetlepels liquid smoke
  • 1/2 theelepel peper
  • 1/2 theelepel zout

Bereiden

In een 2 liter sauspan / steelpan doe je de gehakte ui, knoflook en whiskey.

Boven een matig vuur voor ongeveer 7 minuten laten pruttelen, net zo lang dat de ui glazig wordt.

Doe de overige ingredi├źnten in de pan, en laat nog zo'n 20 minuten pruttelen, gebruik een laag vuur.

Pureer de inhoud van de pan tot een gladde massa in een blender, of keukenmachine.

Laat de saus afkoelen en plaats deze in de koelkast voor minstens 24 uur, zodat de smaken van de saus zich goed vermengen.

0 comments on “Jack Daniels BBQ SausAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *